Политика за използване на „бисквитки” и лични данни

 

Настоящата Политика има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни в качеството си на администратор, както и за Вашите права. Ние се стреми да Ви предостави достъпни и полезни услуги.

 

Защитата на личните данни е от изключителна важност за нас. Ние не продава вашите данни на други дружества или лица. Ако предоставяме Вашите данни на трети лица, то това са наши изпълнители, които обработват информацията от наше име, следвайки инструкциите ни и прилагайки нашия стандарт за защита на личните Ви данни. Ние се стремим да бъдем максимално ясни, конкретни и прозрачни в информацията относно обработването на личните Ви данни, която Ви предоставяме.

 

Личните данни, които предоставяте на нас ще бъдат използвани единствено и само във връзка с обслужването Ви като клиент, за обработка и доставка на услуги, осъществяването на връзка с Вас и доставянето на информация под формата на информационен бюлетин (абонаментът за информационен бюлетин може да бъде отменен по всяко време, като се свържете с нас и заявите подобно желание или като следвате инструкциите за отказване от информационен бюлетин, описани във всеки имейл, част от бюлетина).

 

Всяка информация може да бъде заличена при изричното заявяване на подобно желание от страна на всеки потребител. Това може да стане чрез изпращане на имейл до minty.white.art@gmail.com, в който потребителят трябва да заяви своето желание за заличаване на всички лични данни, които е предоставил в процеса на използване на уебсайта mintywhites.art.

 

Както повечето уебсайтове правят, ние събираме и използваме информацията, която се записва в лог файловете на нашите сървъри. Информацията в лог файловете съдържа времето, по което всеки посетител и достъпил mintywhites.art, страниците, които са посетени, браузърите, които са използвани за посещение на нашия уебсайт, информация за интернет доставчици, и интернет протоколни адреси (IP адреси).

 

mintywhites.art използва т.нар. „бисквитки“ („cookies“). Бисквитките прилагаме с цел изобразяване на релевантно и удобно, персонализирано съдържание за потребителите. Бисквитките са малки файлове с текстове, които са запаметени във Вашия компютър/устройство и се използват във вашия браузър. Бисквитките няма да увредят вашето устройство по никакъв начин и Вие като потребител можете да забраните бисквитките директно във вашия браузър и/или да ги изтриете по всяко време. В случай че забраните бисквитките във вашия компютър/устройство, Вие няма да можете да използвате правилно всички функционалности на сайта mintywhites.art.

 

Бисквитки и тяхната функционалност

За различни цели се използват различни типове бисквитки. Сайтът mintywhites.art използва временни бисквитки, които се съхраняват определен период в паметта на вашия компютър, докато сте онлайн в сайта, например за да следят избрания от вас продукт. Те се съхраняват в паметта на компютъра за продължителен период от време и изчезват, когато затворите вашия уеб браузър.

 

За бисквитките

Уебсайтовете използват интелигентни и полезни методи за подобряване на удобството при работа и превръщане на сайта в максимално интересен за всеки посетител. Един от най-добрите известни методи е използването на бисквитки. Бисквитките са малки текстови файлове, които уебсайтовете запазват върху компютрите на потребителите. Бисквитките се класифицират в зависимост от продължителността на действието им и по това кой ги е създал. Считаме, че за вас е важно да сте информирани относно бисквитките, ползвани от нашия уебсайт, и целите, за които те се използват.

 

Как mintywhites.art използва бисквитки

Сайтът mintywhites.art използва бисквитки, за да събира статистически данни за посетители и записва информация за вашите предпочитания по време на навигация в уеб-сайта. Нашата цел в ползването на бисквитки е да подобрим възможностите за използване на сайта от вас като посетител.

 

Деактивиране на бисквитки

Ако не желаете да приемате бисквитки, можете да ги деактивирате от настройките на използвания от Вас браузър. За повече информация, посетете официалния сайт на производителя на вашия браузър. Имайте предвид, че деактивирането на „бисквитките” може да доведе до нарушения във функционалността на сайта.

 

Поверителност

Всички данни на потребителите, събрани чрез използването на „бисквитки” са анонимни и се използват само и единствено с маркетингова цел, за анализи на потребителското поведение, за оптимизиране и подобряване на съдържанието на уебсайта и определяне на предпочитанията и интересите на потребителите.

Като натиснете „Приемам/OK” Вие потвърждавате, че сте прочели и се съгласявате с нашата употреба на „бисквитки”, както е посочено в Политика за използване на „бисквитки”.

Тази страница е собственост на “МИНТИ УАЙТ ЕООД“ и се управлява от Дружеството в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба включително, но не само Регламент (ЕС) 2016/679 („GDPR”).